Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با تاکید بر توسعه زیرساخت راه‌های استان، گفت: ۱۵۳ کیلومتر راه روستایی مازندران تا دهه فجر امسال آسفالت می‌شود. ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی مازندران، عبدالله بهادری اظهار داشت: این اداره کل از هفته دولت تا دهه فجر امسال، بیش از 153 کیلومتر از راه‌های روستایی این استان را با اعتباری بالغ بر 230 میلیارد ریال روکش و آسفالت کرده که  در دهه فجر امسال افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مازندران با توجه به نوع اقلیم و شرایط توپوگرافی و به طبع تنوع فرآورده‌های کشاورزی ، مسئله راه‌های مناسب روستایی به منظور حمل و نقل هرچه سریع‌تر، آسانتر و در عین حال ارزان‌ترین فرآورده‌ها به بازار مصرف یکی از اصلی ترین دغدغه‌های ذهنی مسئولان استان است.

بهادری یادآور شد: با توجه به اینکه بیش از 7800 کیلومتر از راه‌های تحت پوشش این اداره کل در مازندران را محورهای روستایی در بر می‌گیرد لذا می‌طلبد تا نگاه ویژه و خاصی به این محورها شود.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به این مهم و حمایت و همدلی مسئولان امر و مشارکت خوب و گسترده روستاییان، این اداره کل توانست بیش از 153 کیلومتر از محورهای روستایی این استان را با اعتباری معادل 230 میلیارد ریال روکش و یا آسفالت کند که با توجه به محدودیت‌های اعتباری و مالی این اقدام چشمگیر است.

بهادری تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون 420 کیلومتر از راه‌های روستایی استان آسفالت شده که از این میزان 42 کیلومتر دولتی و 378 کیلومتر مشارکتی است.

وی افزود: از 420 کیلومتر آسفالت راه‌های روستایی در سال 96، 267 کیلومتر در هفته دولت سالجاری بهره‌برداری شد و 153 کیلومتر در دهه فجر افتتاح و مورد استفاده مردم قرار خواهد گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران یادآور شد: 16 هزار و 68 تن قیر جهت اجرای آسفالت مشارکتی و 865 تن قیر جهت اجرای پروژه‌های ابلاغی توزیع شده است.

بهادری با اشاره به اعتبارات اختصاص یافته برای آسفالت راه‌های روستایی، افزود: در سالجاری 630 میلیارد ریال جهت اجرای پروژه‌های راه روستایی از محل اعتبارات استانی و 71 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی ابلاغ شده است.

وی آسفالت راه روستایی پرکلا _ سمچول (بهشهر)، سوچلما _ ارم (نکا)، کمیشان (نکا)، بندبن _ لایی (نکا)، دیوا ( بابل )، شیاده ( بابل ) را از جمله پروژه‌های شاخص در این حوزه برشمرد و افزود: در دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران یادآور شد: علاوه بر پروژه آسفالت راه روستایی، پروژه‌های متعدد دیگری در حوزه راه‌های اصلی و فرعی، فنی و اجرایی و مسکن در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

R41358/P1494/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • روکش آسفالت ۳۶ کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • روکش آسفالت 36 کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر