Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@09:08:33 GMT

خسارت 500 میلیارد تومانی 2 سیلاب به راه‌های مازندران

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۹۵۲۹

خسارت 500 میلیارد تومانی 2 سیلاب به راه‌های مازندران

تین‌نیوز | 

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از خسارت 500 میلیارد تومانی دو سیلاب به راه‌های این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد نظری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد ستاد بازسازی مناطق سیل‌زده، اظهار کرد: در ساعات اولیه پس از وقوع سیل اداره‌کل راه و شهرسازی برای بازگشایی مسیرها با چندین دستگاه بیل مکانیکی، بولدوزر و ادوات مورد نیاز وارد میدان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با بحرانی شدن اوضاع با استفاده از توان بخش خصوصی توانستیم در حوزه هایی که دیگر نهادها نتوانستند وارد شوند ورود پیدا کنیم، تصریح کرد: در سیل اول مازندران ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت به حوزه راه های استان وارد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه ۳۸۲ مورد از راه‌های استان در اثر سیل دچار تخریب نقطه ای شدند، گفت: ۱۳ پل در مازندران نیز از ۳۰ تا ۱۰۰درصد دچار آسیب شد و برای برقراری عبور و مرور در چنین وضعیتی از همان ابتدا پل‌های موقت ایجاد شد.

نظری با اشاره به اینکه در سیل اول بیشترین آسیب به شهرهای سیمرغ، جویبار، بابلسر، ساری، نکا و بهشهر وارد شد، خاطرنشان کرد: در سیل دوم هزار و ۲۰۰ مورد از شبکه معابر سوادکوه و سوادکوه شمالی قطع شده که باید این آسیب ها کارشناسی و عملیات اجرایی بر روی آن اجرا شود.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه ۶ واحد مسکونی نیز در سیل سوادکوه تخریب شد، گفت: هم اکنون واحدهای در معرض تهدید و پهنه های پرخطر در این شهرستان شناسایی شده و بنا به دستور استاندار باید مکانی به عنوان معوض برای این واحدها در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه در نظر داریم در محدوده هایی که گستره آبگرفتگی آنها بالا است و  مکررا دچار سیلاب می‌شود با ایجاد دیوار حفاظتی در کنار رودخانه، این مکان ها را ایمن سازی کنیم، افزود: از روز گذشته کار ترمیم و بازسازی راه های زیراب آغاز شده است و بنا به دستور استاندار مازندران تا زمانی که لایروبی رودخانه انجام نشد، هیچ نهادی حق خروج از این منطقه را ندارد.

نظری افزود: حدود 25 میلیارد تومان در حوزه علائم افقی و عمودی دچار آسیب شده ایم که برنامه ریزی برای جایگزینی آن ها صورت گرفته است. طرح های ایمن سازی، دیواره حائل و ضامن نیز با اولویت شهرستان نکا و بهشهر در حال اجرایی شدن است.

وی با بیان اینکه در مجموع در دو سیل اخیر مازندران، ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه راه و شهرسازی خسارت وارد شده است، خاطرنشان کرد: ۷ هزار کیلومتر رودخانه و ۲ هزار نهر در استان وجود دارد که باید برای مواقع بحرانی همانند سیل آماده شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد: پس از بازدید اخیر وزیر راه و شهرسازی، با ۲ پیمانکار برای ۴ خطه کردن محور ساری تاکام قرارداد بسته شد که تا پایان سال این کار انجام می‌شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اصحاب رسانه بخش خصوصی راه و شهرسازی کارشناسی وزیر راه و شهرسازی محمد نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بارش شدید باران و و ضعیت سیلاب در استان مرکزی | ویدئو
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • سیلاب موجب زیر آب رفتن اراضی دیم منطقه نهرعنبر موسیان شد
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه